Άνοιξη στη Θεσσαλονίκη!

Our Blog

Η πόλη μας υποδέχεται σιγά σιγά την άνοιξη και σας προσκαλεί να την απολαύσετε! Κάθε γωνιά της Θεσσαλονίκης στολίζεται με δέντρα γεμάτα ανθούς και φρέσκες μυρωδιές πλανιώνται στις γειτονίες. Ο καιρός μαλακώνει και διατίθεται για ατελείωτες ρομαντικές βόλτες. Ένα από τα λιγότερο γνωστά σημεία για να απολαύσετε μια όμορφη ανοιξιάτικη βόλτα είναι το Καλοχώρι.

Σε μόλις 20 λεπτά από το Hotel Prestige μπορείτε να βρεθείτε στο Καλοχώρι με την λιμνοθάλασσα να απλώνεται γύρω από το περιποιημένο ανάχωμα Αλιάκμονα-Λουδία-Αξιού-Καλοχωρίου. Ο ακαταμάχητος συνδυασμός του λιτού χωριού, με τον υδροβιότοπο και το βιομηχανικό τοπίο θα σας συναρπάσει.

Ο υδροβιότοπος, σημαντικό μέρος του Εθνικού Πάρκου φιλοξενεί μεγάλους αριθμούς πουλιών και άλλων οργανισμών, όλες τις εποχές του χρόνου. Ανακαλύψτε το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της λιμνοθάλασσας και θαυμάστε την εικόνα της πόλης στον ορίζοντα. Οι έντονες αντιθέσεις και το πανέμορφο φυσικό τοπίο θα σας χαρίσουν μια αξέχαστη εμπειρία.

Προτείνουμε…

Ένα ανοιξιάτικο weekend στην Θεσσαλονίκη με διανυκτέρευση στο Hotel Prestige για χαλάρωση και ύπνο (tip: όσο ακόμη το επιτρέπει ο καιρός, ζητήστε δωμάτιο με τζάκι) και μια πρωινή ή απογευματινή εξόρμηση στο Καλοχώρι για περίπατο ή ποδηλατάδα.

Για κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας!

Book your stay

Για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και τις τιμές, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.