Φθινοπωρινή Θεσσαλονίκη

Our Blog

Στις 22\9 είχαμε την φθινοπωρινή ισημερία, έτσι ξεκίνησε και επίσημα το φθινόπωρο.

Στο Βόρειο Ημισφαίριο, η φθινοπωρινή ισημερία σηματοδοτεί την πρώτη ημέρα του φθινοπώρου με βάση τις αστρονομικές εποχές.

Υπάρχει επίσης ένας άλλος, πιο κοινός ορισμός του πότε ξεκινούν οι εποχές, δηλαδή οι μετεωρολογικοί ορισμοί, οι οποίοι βασίζονται σε μέσες θερμοκρασίες και όχι σε αστρονομικά γεγονότα.

Είτε ακολουθήσουμε τον αστρονομικό ορισμό, είτε τον μετεωρολογικό είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε το φθινόπωρο, την εποχή που ίσως περισσότερο από όλες, αναδεικνύει την ρομαντική πλευρά της Θεσσαλονίκης.

Η πόλη μας γεμίζει ανθρώπους. Σιγά σιγά επιστρέφουν και οι τελευταίοι από τις καλοκαιρινές διακοπές και επανερχόμαστε όλοι στους ρυθμούς μας.

Σε κάθε γωνιά της πόλης το γκρίζο του ουρανού και τα πορφυρά χρώματα των φύλλων δημιουργούν μια ευπρόσδεκτα μελαγχολική και ταυτόχρονα ρομαντική ατμόσφαιρα. Τα πρωινά και τα βράδια είναι πλέον δροσερά και μας καλούν να τα απολαύσουμε με μια βόλτα στην πόλη. Ο ζεστός καφές έρχεται να αντικαταστήσει τον κρύο και τι καλύτερο από να τον πιείς με καλή παρέα και θέα τον Θερμαϊκό.

Εμείς παρακολουθούμε με θαυμασμό την ευλαβική αλλαγή της εποχής παρακολουθώντας τον κήπο του Hotel Prestige, να αφήνει τα καλοκαιρινά του χρώματα καθώς ξεκινά να φορά τον φθινοπωρινό του μανδύα.

Πάρα την γεμάτη προκλήσεις περίοδο που διανύουμε και τον γκρίζο καιρό του φθινοπώρου παραμένουμε αισιόδοξοι λαμβάνοντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα. Με ασφάλεια αλλά και προσμονή σας προσκαλούμε να απολαύσετε την αγαπημένη μας φθινοπωρινή Θεσσαλονίκη.

Στο γραφικό προάστιο του Ωραιοκάστρου, θα αισθανθείτε σαν να είστε χίλια μίλια μακριά, με τον καθαρό αέρα απολαμβάνοντας την φθινοπωρινή θέα από το μπαλκόνι του δωματίου σας.

Μάθετε περισσότερα εδώ ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 698 986.

Book your stay

Για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και τις τιμές, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.